wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Mi az a flexibilis cső? Mire használják?

Az épületgépészetben számos területen alkalmaznak flexibilis csővezetékeket a könnyű  szerelhetősége, és a hajlíthatósága miatt.Igy néz ki a flexibilis cső

Vízvezetékek között a legelterjedtebb a gumibetétes, fém szövethálós típus. Jelen esetben a flexibilis vízvezetékcső a sarokszelep és a WC tartály összekötésére szolgál. Többféle hosszúságú és átmérőjű lehet, ezért szereléskor tisztában kell lennünk azzal, hogy az adott helyen a tartály-sarokszelep kombináció milyen csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik.

 

Mekkora az élettartama ezeknek a csöveknek? Mikor kell cseréltetnem?

A flexibilis cső kifejezetten hajlékonyHa kis szerencsénk van, találunk a csövön egy kis matricát, amin fel van tüntetve a gyártó, a forgalmazó, a felhasználás célja (víz,gáz), a gyártási idő, a maximális nyomás és a hőmérséklet,  és a felhasználhatóság ideje.

Amennyiben nincs már meg ez a papír vagy nem olvasható, csak a flexibilis cső rugalmasságából, kinézetéből tudunk következtetni arra, hogy milyen állapotban van. Ha dudorodik vagy kezd szétfoszlani a szövetháló, esetleg szivárog, folyik, azonnal zárja el a sarokszelepet, mert könnyen eldurranhat a vezeték.

Sorry, comments are closed for this post.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma