wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Geberit

Cégünk a Geberit összes WC tartály típusát szervizeli, legyen szó bármilyen korú beépített vagy falra szerelhető külső eszközről. Miért érdemes a Geberitet választania? Egyszerű, biztos és tartós technikai megoldásokat nyújt, igen magas minőségben.

A Geberit vállalat célja nem más, mint olyan innovatív szanitertechnológiák fejlesztése, melyek jobb életminőséget biztosítanak, úgy, hogy az ne menjen a fenntarthatóság rovására.

Mára a szaniter piac egyik meghatározó alakjává nőtte ki magát a Geberit, folyamatosan kellő figyelmet fordítva a minőségi elvárásoknak.

Az Geberit szaniter másik jelentős mozgatórugója az innováció: évente több mint 20 bejegyzett szabadalommal állnak elő.

A fenntarthatóság fogalmát kitűnően alkalmazza a Geberit vállalat:

„A fenntarthatóság nem más, mint kiszolgálni a “jelen” igényeit, anélkül, hogy korlátoznánk a jövő generációjának lehetőségeit és felhasználható forrásait”

Geberit folyamatok

Ökodizájn

 • A fejlesztési folyamatok során a Geberit WC tartályok optimalizálása a környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében készülnek.
 • Új technológiai megoldás alkalmazásának köszönhetően 6-9 literes Geberit WC tartály kapacitást sikerült 4,5 literre csökkenteni, azonos hatásfok mellett.
 • A Geberit DuoFresh család esetén még hangsúlyosabb lett az energia megtakarítás

 Zöld “építés”

 • A Geberit WC tartály a víz és energiatakarékosság mellett szinte zaj nélkül képes üzemelni.
 • A Geberit Duofix és GIS rendszerek nagy rugalmasságot biztosítanak, legyen szó bármilyen kivitelezés és tervezés során megálmodott koncepcióról.
 • Hat Geberit wc tartály elnyerte a víztakarékos WELL címet. A WELL elismerést a szelepgyártókat átfogó szervezete alkotta meg.

Geberit toalett, WC tartály szekciók:

 • DuoFresh
 • Falba rejtett öblítőtartályok
 • Nyomólap
 • Geberit AquaClean
 • Geberit Monolith
 • Falon kívüli tartályok
 • Öblítőszelepek

A www.wctartaly.hu csapata speciálisan a Geberit falon kívüli WC tartály családdal foglalkozik, de az összes többi típussal kapcsolatban is állunk rendelkezésére.

A Geberit WC tartály több mint 100 éves múltra tekint vissza, a fejlett öblítéses rendszer már több esetben is bizonyított, több mint 20 millió Geberit WC tartály működik a világ minden pontján.

A Geberit WC tartály előnye, a stílusos kialakítás mellett, a felszerelési lehetőségek széles tárháza.

Számtalan tesztet végeztek az öblítő mechanizmus tökéletesítése céljából, nincs miért csodálkozni, hogy a Geberit tartályok képviselik a legkiemelkedőbb minőséget és megbízhatóságot.

Kapcsolódó termékek:

Geberit AP112

A Geberit AP112 WC tartályra jellemző a széleskörű felszerelhetőségi opció. Természetesen a praktikus szerelhetőség mellett arra is ügyeltek, hogy bármilyen stílusú, hangulatú helyiségben felszerelhető legyen, köszönhetően a nagy színskála választéknak.

Működéshez szükséges alkatrészek (öblítő szelep, töltőszelep) a tartály belsejében helyezkednek el.

Geberit AP116

Stílusos, falon kívül elhelyezkedő WC tartály. Méretének köszönhetően kétszeres öblítést tesz lehetővé egy töltéssel.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma