wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

WISA szaniter

Wisa designereA WISA szanitertechnológiai cég Magyarországon kevésbé ismert, azonban nevük egyet jelent a minőséggel és a folyamatos technikai innovációval 1865 óta.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a szanitertechnológia teljes spektrumát kínálja a cég,így a klasszikus wc tartályokon kívül, beépített tartályokat, monoblokkos WC rendszereket, WC ülőkéket illetve wellness termékeket is fejlesztenek illetve gyártanak. Ma már a világ 105 országában kaphatóak az eredetileg  holland cég termékei.

A cég filozófiája, hogy úgy tekintenek a WC tartályok és az ezekhez kapcsolódó rendszerek fejlesztésére, mint egy folyamatos versenyre. Mindig a leginnovatívabb termékeket árulják, amik fejlesztésénél figyelembe veszik a vízvezeték szerelők visszajelzéseit. Az egykor családi cég vezető designere Robert Bente, aki számos fejlesztést hajtott végre az utóbbi években a cég WC tartályain.

Ezeknek a prémium termékeknek a beszerzését kifejezetten olyan embereknek javaslom, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni és fontos számukra, hogy a WC tartályuk is egyedi legyen.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma