wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Alcaplast

1998-ban alakult az Alcaplast cég, de mára az egyik legnagyobb szanitereket gyártó céggé nőtte ki magát, legfőképpen Közép és Kelet Európában. A WC tartályok számos típusa közül válogathat az, aki az Alcaplast mellet dönt: fal mögé szerelhető wc tartály, műanyag wc tartály valamint különféle feltöltő és öblítő szelepek.

alcaplast szaniterA cég elsődleges célja és prioritása a kiválóan formatervezett és minőségben kifogásolhatatlan szaniterek gyártása. Fontos megjegyezni, hogy az Alcaplast cég kiemelt figyelmet szentel a vevői igényeknek, valamint az képes azonosulni az új trendekkel.

Az Alcaplast cég rendelkezik ISO minősítéssel és minden terméken próbát végeznek, hogy biztosan hibamentes WC tartály kerüljön beszerelésre az otthonában.

Az Alcaplast szaniter termékeket Csehországban, Szlovákiában és Oroszországban is megtalálhatja, valamint találkozhat velük az arab országokban is az Alcaplast WC tartályokat.

Az Alcaplast műszaki szakértői külön figyelmet szentelnek annak, hogy az Alcaplast wc tartályok meghibásodás-mentesen alcaplast wc tartályműködjenek és a helytelen kezelés se tegyen kárt a WC tartály működésében.

Az Alcaplast WC tartály egyik ismérve, hogy felszerelhetőek alacsony, közép és magas helyzetben is. Ha Alcaplast A93 vagy A94 WC tartályt vásárol, akkor minden szerelvényt megtalál a csomagban, ugyanis az Alcaplast minden szereléshez szükséges alkatrészt mellékel a termékekhez.

A WC tartályok anyaga nem fog megsárgulni, valamint a karcolódásnak is ellenáll.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma