wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Grohe wc tartály

A Grohe szanitergyártó céget az alábbi tulajdonságok fémjelzik, hogy kiviteles élményt biztosítsanak azok számára, akik a Grohe WC tartály típust választják.

Grohe WC tartály

A Grohe által készített monoblokkos vagy hagyományos kivitelű Grohe WC tartályok kifejezetten luxuskörnyezethez készültek, köszönhetően az elektromos technikáknak, amit a tartályokba építenek.

Egyedi design a fürdőszoba minden zugában

A Grohe öblítő rendszerek számtalan méretben, kivitelben és designban készülnek, így bármilyen fürdőszobába tökéletesen illeszkedik.

groheoblitorendszer

Kettős öblítésű WC tartály a víztakarékosság jegyében

A legegyszerűbb módszer a víztakarékossághoz a Grohe WC tartály alkalmazása!

A Grohe kettős öblítésű WC tartály alkalmazásával az éves vízfogyasztás szignifikáns mértékben csökkenthető, pusztán azzal, hogy a megfelelő öblítést alkalmazza.

A Grohe WC tartály esetében a kettős öblítés azt jelenti, hogy a WC tartály 6 literes illetve 3 literes tartállyal is üzemel. Az alábbi kombinációk választhatóak:

  • 6 és 3 liter
  • 9 és 4.5 liter
  • 4.5 és 3 liter
  • 4 és 2 liter

Kényelem, komfort és szabadság

A Grohe Whisper technológiának köszönhetően szinte bármilyen módon elhelyezhetőek a Grohe WC tartályok. A Grohe Whisper technológia teljesen zajmentessé teszi a WC tartály működését.
Az összes Grohe WC tartály túlfolyás védelemmel lett megalkotva, így ha bármilyen meghibásodás történik a víz nem a padlóra hanem a WC kagylóba folyik.

A tökéletes fürdőszoba megépítése a Grohe szaniterrel

grohe-rapid-slA Grohe Rapid SL egy speciális falba süllyesztethető megoldás, mely különböző méretekben készült, hogy minden igénynek maximálisan megfeleljen.

 

Mire is képes pontosan a Grohe Rapid SL:

  • Grohe EasyConnect: csatlakoztassa és már működik is! Egy pneumatikus csatlakozóval könnyedén össze lehet illeszteni a terméket az öblítő szeleppel.
  • Grohe VarioPort: A Grohe WC tartályt az igényeknek megfelelve összesen 4 “állásban” lehet bekötni: felső, alsó, jobb és bal.
  • Grohe ToolFree: A Grohe Rapid SL szereléséhez nem szükséges szerszámkészlet.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma