wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Dömötör Kft.

Dömötör cég logójaAz vitathatatlan tény, hogy a Dömötör Kft. által gyártott WC tartályok szinte már-már hungarikumnak számítanak. Nem is beszélve arról, hogy a mai napig a legnagyobb darabszámban felszerelt tartályok egyike Magyarországon ez a termék.

Fejlesztője a vízszerelő legendárium szerint Dömötör úr, aki mérnökként megelégelve, hogy WC-je sosem működik a 70-es 80-as években, ezért egy speciális rugós szerkezettel látta el a terméket. Ami így önmagát visszahúzva megakadályozta azt, hogy a WC folyamatosan „csorogjon”.

A korabeli lengyel és egyéb WC tartályoknál nagyságrendekkel jobb magyar termék annyira sikeres lett, hogy 1991 decemberében megalakult a Dömötör Kft. akik a mai napig apró változtatásoktól eltekintve az eredeti tartályt gyártják. Sokan bírálják a WC tartályt ma már picit ódivatúnak tűnő formatervezése miatt, azonban ez mit sem változtatott azon, hogy a magyar háziasszonyok kedvence ez a kissé sárgássá fakuló tárgy.

Egyes ügyfeleim úgy ragaszkodnak ehhez a modellhez, hogy új lakásukba is kifejezetten ezt a modellt kérik beépíteni. A Dömötör Kft. is érzékelte, hogy a formatervezésben picit elhúzott mellette a kor, így pár éve piacra dobták a tartály „formatervezett” változatát Dömötör Echo és Dömötör Lux néven.

A Dömötör Kft. ma már széles típusválasztékkal gyárt mosdó-, és mosogatószifonokat is. A cég a termékei gyártásánál és raktározásánál az ISO 9001-es minőségbiztosítási szabvány szerint jár el, és minden általuk gyártott WC tartály megfelel a Építésügyi Minőség-ellenőrző Innovációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által kiadott UE.A-2104/2010 számú minősítésnek.

Ha ilyen WC tartályt választ, biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű magyar terméket vásárol.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma