wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Mi is az a sarokszelep? Hol található?

A sarokszelep a legtöbb esetben közvetlenül a WC tartály mellett helyezkedik el. Ezzel a szeleppel tudjuk elzárni a WC tartály víz betáplálását a szerelés, javítás idejéig.Így néz ki egy sarokszelep

Fontos, hogy a sarokszelep mindig megfelelően működjön, hogy ha meghibásodik a tartály, azonnal el tudjuk zárni a vizet. Ezáltal megelőzve a további károkat. Ha mégsem A sarokszelep műszaki rajzaműködik a sarokszelep, abban az esetben csak a víz-főelzáró segítségével tudjuk nyomás-mentesíteni a vezetéket.
Ez elhelyezkedhet a lakáson belül is, de több társasházban a földszinten vagy a pincében található meg.

Többféle méretű csatlakozási lehetőséggel gyártanak sarokszelepet. A leggyakrabban használt méretek a 3/8″, 1/2″ és a 3/4″.

 

Ha a sarokszelep nem működik megfelelően, mielőbb forduljon szakemberhez!

Ha WC tartályt cserélnek, észreveszik ha nem jó a sarokszelep?

Minden WC tartály javítás  a sarokszelep ellenőrzésével, és a flexibilis cső cseréjével kezdődik. Ha bármilyen probléma merül fel szerelés közben, azonnal tudjuk cserélni a sarokszelepet is.

Sorry, comments are closed for this post.

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszáma