wc tartály javítás,
csere, szerelés

Kovács Dávid

06/20-502-3711

Megrendelés
06/20-502-3711

Telefonszám (kötelező):

Név (kötelező):

Munkavégzés helye: (nem kötelező):

Email cím (nem kötelező):

Ha küld képet a tartályról, könnyebben megállapítható a hiba:

Első kép:
Második kép:
Harmadik kép:

Üzenet:

Szeretne 10-15% kedvezményt minden víz-gáz-fűtésszerelési munkálatra?

Gépelje be az ábrán látható karaktereket:
captcha

 

Kovács Tamás wc tartály szerelőKovács Dávid vízvezeték és vízkészülék szerelő vagyok.

Kifejezetten Wc tartályok szerelésére specializálódtam. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat birtokában hoztam létre ezt a weboldalt, hogy segítséget nyújtsak a leggyakoribb wc tartályokkal kapcsolatos szakmai kérdésekben, illetve segítsem a megfelelő öblítőtartály kiválasztásában.
Tekintse meg oldalamat, amennyiben bármilyen a wc tartályokkal kapcsolatos kérdése van keressen bizalommal.

wc tartály csere, javítás és szerelő telefonszámaAz űrlap kitöltésénél fontos, hogy a telefonszámát is megadja, mert így 24 órán belül felhívom és a felszereléshez szükséges részleteket egyeztetem Önnel.

Az adatait, az adatvédelmi nyilatkozat értelmében bizalmasan kezelem, azt harmadik fél számára semmi esetben sem továbbítom!

Az esetek 90%-ában a fenti vállalási díjakat számolom, azonban, fontos tudnia, hogy áraim abban az esetben érvényesek, ha a tartályok 1 munka óra alatt beépíthetőek, csere esetén típus azonosak, illetve nem igényelnek speciális bontási, illetve építési kialakítást. Vállalási díjaim nem tartalmazzák az esetlegesen felmerülő kiegészítő alkatrészek költségét. Ilyen a sarokszelep, flexicső, stb…